Oletko kyllästynyt Marvelin sarjatuotantoon? Doctor Strange lupailee erilaista kokemusta

Marvel tuuttaa supersankarileffoja valkokankaille kuin liukuhihnalta. Osa leffoista onkin alkanut jo maistua hieman teolliselta bulkkimätöltä. Doctor Strangen ohjaaja Scott Derrickson lupaa kuitenkin faneille erilaista elokuvakokemusta.

Aina kun Marvel-leffa julkaistaan, osa faneista itkee sen takia, että elokuvamateriaali ei ole tarpeeksi uskollista sarjakuville. Derrickson tiedostaa tämän, ja aikookin tuoda koko arsenaalinsa pelikentälle.

Ohjaaja kertoi Los Angeles Daily Newsin haastattelussa seuraavaa:

”Jos rakastit alkuperäisiä Stan Leen ja Steve Ditkon psykedeelisen visuaalisia sarjakuvia, tulet luultavasti myös tykkäämään elokuvan annista. Kerroin heille [tuottajille], että leffan tulisi ottaa rankka vasen käännös, aivan kuten niissä 60-luvun sarjiksissa. He pitivät myös ajatuksesta, että käyttäisimme oikeita näyttelijöitä, lahjakkuuksia, joiden näytteleminen on aitoa tällaisessa yliluonnollisessa ympäristössä. Tämän takia käytän aina näyttelijöitä, jotka eivät normaalisti esiinny genre-elokuvissa. Ja tästä on kyse myös Doctor Strangessa.”

Ainakin trailereiden perusteella tämä lupaus on pidetty, sillä ne todellakin esittelevät leffan maagisen maailman erittäin komeasti. Jos siis pidit Christopher Nolanin Inceptionista, tulet luultavasti myös tykästymään Doctor Strangeen.

Tuorein traileri alla.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut