”Olimme todella surkeina siellä” – Quentin Tarantino pisti näyttelijänsä palelemaan The Hateful Eightin kuvauksissa

Saavuttaakseen oikeasti kylmän ja ahdistavan tunnelman (ja luultavsti välttääkseen tarpeen tehdä höyryävää hengitystä tietokoneella) The Hateful Eight -elokuvaansa, pisti Quentin Tarantino oikeasti näyttelijänsä palelemaan.

Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuvassa talvisessa lännenelokuvassa ryhmä erilaisia hahmoja päätyy lumen saartamana pieneen suojaan vangiksi. Majuri Marquis Warrenia näyttelevä Samuel L. Jackson on Colliderin haastattelussa kertonut vähän, millaista kuvauksissa oli.

”Se oli kuluttavaa hyvin mielenkiintoisella tavalla, koska ensin olimme lumen saartamina ja sitten pääsimme sisälle tähän huoneeseen. Ja Quentin kuvasi elokuvan jäähdytetyssä setissä, jonka lämpötila oli pakkasen puolella joka päivä. Olimme todella surkeina siellä”, Jackson selittää.

Mutta palelemisesta huolimatta Jackson tunsi kaikkien tekevän uskomatonta työtä.

”Meidän hengityksemme höyrysi, mutta matsku, jota teimme, oli uskomatonta. Teimme kohtauksen, katsoimme toisiamme ja virnistimme vain toisille, että ”tämä on uskomatonta”. Ja saatamme vain kehuksella itseämme, mutta toivon sen olevan yhtä hyvä kuin miltä se tuntui, kun teimme sitä.”

The Hateful Eight saa ensi-iltansa vuoden 2015 lopussa.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut