Olisiko tämä nappiroolitus? Legendaarinen toimintatähti haluaa esittää suosikkihahmoa Deadpoolin jatko-osassa

Ruotsin lahja elokuvataiteelle, toimintatähti Dolph Lundgren, haluaa esittää Deadpoolin jatko-osassa sarjakuvafanien suosikkihahmo Cablea.

Cable on mutantti tulevaisuudesta, jonka kanssa Deadpool on seikkaillut paljon sarjakuvissa. Hahmo mainittiin Deadpool-elokuvan lopussa.

Deadpoolin lopputekstien jälkeisessä kohtauksessa Deadpool itse kertoi, että Cable tulee olemaan mukana jatko-osassa. Kohtauksessa Deadpool myös kertoi, että rooliin ei ole vielä valittu näyttelijää, mutta kohtauksessa Dolph Lundgren mainittiin mahdollisena valintana rooliin Mel Gibsonin ja Keira Knightleyn lisäksi.

Ilmeisesti Lundgren innostui nimensä mainitsemisesta elokuvassa ja pitää itseään sopivana miehenä Cablen rooliin. Lundgren kertoi Nerdistin haastattelussa pitäneensä Deadpoolista ja haluavansa esittää Cablea jatko-osassa. Lundgrenin sanoo olevansa täydellinen valinta rooliin.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Lundgren olisi mukana Marvelin sarjakuvaan perustuvassa elokuvassa. Lundgren esitti Tuomaria (The Punisher) vuonna 1989 ilmestyneessä elokuvassa.

Kuva: The Exbendables 3

Lähde: Nerdist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut