Olivia Wildelle läimäistiin huoltajuuskiistapaperit käteen kesken lavaesiintymisen

Ei ehkä tahdikkain aika tai paikka tällaiselle.

28.4.2022 17:30

Las Vegasissa tällä viikolla järjestetyssä CinemaCon-tapahtumassa nähtiin ja kuultiin paljon elokuva-alan uusimpia julkistuksia. Näiden lisäksi lavalla sattui myös hieman erikoisempi tapaus, kun Olivia Wilde sai yllättäen käteensä mysteerisen kirjekuoren.

Wilde oli tapahtumassa puhumassa tulevasta Don’t Worry Darling -elokuvastaan, jota päätähdittävät Harry Styles sekä Florence Pugh. Kesken hänen puheenvuoroaan tuntematon nainen lähestyi lavaa ja ojensi Wildelle kirjekuoren.

Wilde avasi kuoren pikaisesti ihmetellen, mistä on kyse. Hän ei kuitenkaan kertonut sen sisällöstä lavalla, vaan jatkoi puheenvuoronsa pitämistä normaalisti. Jälkeenpäin on käynyt kuitenkin ilmi, että kuori piti sisällään virallisia huoltajuuspapereita liittyen Wilden ja hänen ex-kumppaninsa Jason Sudeikisin yhteisiin lapsiin.

Lähteiden mukaan Sudeikis ei kuitenkaan ollut suunnitellut papereiden toimitusta tällaiseksi, vaan lakifirman edustajat ovat viime kädessä vastuussa kiusallisen tilanteen syntymisestä.

Pari oli yhdessä lähes 10 vuotta, joista kihloissa seitsemän. He kuitenkin päätyivät lopulta eroamaan loppuvuodesta 2020 ja Wilde seurustelee tällä hetkellä Harry Stylesin kanssa. Yhteisiä lapsia Wildella ja Sudeikisilla on kaksi: 8-vuotias Otis poika ja 5-vuotias Daisy tyttö.

Lähde: E! News

Lisää luettavaa