Onko tämä seuraavan Star Wars- elokuvan nimi?

6.5.2014 16:31

18 kuukautta on vielä aikaa Star Wars: Episode VII:n ilmestymiseen, mutta erilaisia huhuja milloin mihinkin liittyen tulee ilmi lähes joka päivä. Suurin osa näyttelijöistä on jo julkistettu, parin merkittävän roolin vielä etsiessä ottajaansa, mutta juonesta ei vielä ole hiiskuttu mitään. Yksi asia, jota fanit ovat myös odottaneet, on elokuvan virallinen nimi.

Ain’t It Cool Newsin saamien tietojen mukaan tulevan elokuvan työnimi – ei siis vielä virallinen nimi – on Star Wars: Episode VII – The Ancient Fear. Ilmeisesti nimi viittaa Max Von Sydow’n esittämään pahikseen, joka tekijöiden mukaan ”saa Manaajasta tutun Pazuzu-paholaishengen vaikuttamaan nössöltä”. Sydow’n on siis vahvistettu esittävän pahiksen roolia yhdessä Girls-sarjasta tutun Adam Driverin kanssa.

Tekijät eivät ole vahvistaneet nimeen liittyviä huhuja, mutta kyseessä on joka tapauksessa tällä hetkellä vain työnimi, joten lopullinen nimi voi olla mitä vain. Ja sehän selviää viimeistään joulukuun 18. 2015, kun Episode VII saa ensi-iltansa.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa