Onko tässä Nicolas Cagen seuraava huvittavan huono elokuva?

Nicolas Cagen tähdittämästä Dying of the Light -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri, ja elokuvan historian tuntien, siitä jäävä epämääräinen olo ei yllätä.

Dying of the Light on elokuva, joka oli pitkään Drive-ohjaaja Nicolas Winding Refnin käsissä. Käsikirjoitus oli tinkimättömän Paul Schraderin (Taksikuski) käsialaa, ja pääosassa oli Harrison Ford. Refn ja Ford eivät kuitenkaan ikinä päässeet yhteisymmärrykseen elokuvan sisällöstä, ja lopulta heidän versionsa kaatui.

Schrader otti kuitenkin itse ohjat käsiiinsä ja hyppäsi ohjaajan paikalle. Pääosaan tuli Nicolas Cage, Refnin pysyessä yhä vastaavana tuottajana. Elokuvan tuotannon aikana alkoi kuitenkin kuulua uutisia, että Schrader ja elokuvan tuottajat eivät olleet yhtään samaa mieltä elokuvan sisällöstä ja tyylistä, johtaen Schraderin jättäytymiseen koko leikkausprosessista.

Moniongelmaisen tuotannon läpikäynyt Dying of the Light tulee kuitenkin ulos, mutta näyttää hyvin halvalta versiolta siitä, mitä se ehkä olisi voinut olla.

YouTube video

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut