Onko tässä valkokankaan uusi komisario Palmu? Kari Väänänen on Episodin lukijoiden suosikki

Hahmo on näyttelijälle tuttu teatterin lavalta.

21.1.2021 10:57

Maanantaina saimme kuulla, että Renny Harlin ohjaa uuden komisario Palmu -elokuvan. Näyttelijävalinnoista ei kuitenkaan vielä puhuttu mitään.

Klassisissa komisario Palmu -elokuvissa pääosaa esitti Joel Rinne. Kuka nykyajan näyttelijä voisi periä häneltä roolin? Kysyimme asiasta Episodin Facebook-sivuilla, ja yksi nimi nousi suosituimmaksi.

Kari Väänänen on Episodin lukijoiden mielestä paras valinta komisario Palmuksi. Väänänen on esittänyt Palmua teatterin lavalla, joten hänelle rooli on ennestään tuttu ja hyväksi havaittu.

Väänänen nähtiin Palmun roolissa Helsingin Kaupunginteatterin tuotannossa Kaasua, komisario Palmu!, joka sai ensi-iltansa marraskuussa 2018.

Toiseksi eniten ääniä sai Kai Lehtinen. Kolmanneksi suosituin oli Hannu-Pekka Björkman, joka oli Helsingin Sanomien äänestyksessä ykkönen.

Hajamainintoja saivat myös Aku Hirviniemi ja Mikko Kivinen, joka on myös esittänyt Palmua teatterissa.

Äänestys oli leikkimielinen, ja äänet laskettiin tukkimiehen kirjanpidolla. Kommentoijien mielipide oli kuitenkin selvä. Kari Väänänen esiintyi kommenteissa useimmin.

Uuden komisario Palmu -elokuvan suunniteltu ensi-ilta on vuonna 2023. Näyttelijävalinnoista ei vielä ole tietoa. Ohjaaja Renny Harlinin lisäksi tekijäjoukkoon kuuluvat käsikirjoittaja Joel Elstelä ja tuottajat Markus Selin ja Jukka Helle.

Lisää luettavaa