OnlyFansiin siirtynyt Drea De Matteo täytti 52 – tältä Sopranos-kaunotar näyttää nyt

De Matteo ajatteli muidenkin olevan alusvaatteissa Instagramissa.

20.1.2024 05:30

19. tammikuuta 52 vuotta täyttänyt näyttelijä Drea De Matteo muistetaan erityisesti sarjasta Sopranos. Hän sai roolistaan Primetime Emmy-palkinnon vuonna 2004.

Tähdellä on muitakin varsin tunnettuja rooleja. Hän näytteli vuosina 2009-2010 Angie Bolenia sarjassa Täydelliset naiset. Sarjassa nähtiin muun muassa Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross ja Felicity Huffman. De Matteo lähti sarjasta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Lisäksi meriittejä löytyy sarjoista Joey (2004-2006), Sons of Anarchy (2008-2014) sekä etsivä Tess Nazarion rooli sarjassa Shades of Blue (2016-2018). Kyseisessä sarjassa näytteli myös Ray Liotta.

Sopranos.

Italialaisilla sukujuurilla siunattu De Matteo syntyi New Yorkissa, ja hän on saanut verenperintönä kipinän näyttelemiseen. Hänen äitinsä on näytelmäkirjailija ja näytelmäkirjailemisen opettaja. Hänen isänsä puolestaan oli huonekaluvalmistaja, joka omisti oman yrityksensä.

De Matteo suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon elokuvatuotannossa New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsissa aikomuksenaan ryhtyä elokuvaohjaajaksi. Lisäksi hän opiskeli näyttelemistä HB Studiossa, jossa hänen äitinsä työskenteli. Hänestä tuli lopulta ohjaajan sijaan näyttelijä.

Täydelliset naiset.

De Matteo on nähty monissa elokuvissakin aiemmin mainittujen sarjojen lisäksi. Hänellä on näyttelijämeriittejä muun muassa elokuvista Salasana: Swordfish (2001), Deuces Wild – katujen kesyttömät (2002), Prey for Rock & Roll (2003), Dark Places (2015) ja vuoden 2005 toimintaelokuva Hyökkäys poliisiasemalle 13. Hän sai erittäin myönteisiä arvioita roolistaan Abel Ferraran ohjaamassa elokuvassa R Xmas (2001).

R Xmas.

Tähti päätyi koronapandemian myötä OnlyFans-tähdeksi

De Matteo ilmoitti viime vuoden elokuussa aloittavansa OnlyFans-tilin, jonka halukkaat voivat tilata 15 dollarin kuukausihintaa vastaan. De Matteo kertoi aloittaneensa OnlyFans-tilin, koska hän menetti näyttelijätöitä koronarokotteita vastustavien kannanottojensa vuoksi.

Hän selitti päätöstään viime syyskuussa Fox Newsille.

– Tiedän, että jotkut ihmiset ovat sanoneet ikäviä asioita siitä, että olen liittynyt OnlyFansiin, de Matteo sanoi.

– Mutta tiedättehän, tässä talossa äiti on soturi, joka ei hyväksy tappiota. Mietin sitten: ”Okei, kaikki ovat alusvaatteissa, seksikkäinä Instagramissa, ja minä en tee niin, mutta minä voin tehdä niin ja saada siitä palkkaa. En tiedä, miksen tullut ajatelleeksi tätä aiemmin.”

De Matteon mukaan hänen oli pakko ”vaihtaa uraa ja keksiä uusia juttuja, koska oma alani pitää minua raakalaisena”, viitaten rokotekommentteihinsa.

– Voisi kai sanoa, että olin paha tyttö, koska en noudattanut sääntöjä pari vuotta sitten, De Matteo tuumi.

Näyttelijä kertoi menettäneensä kommenttiensa jälkimainingeissa agenttinsa, ja lähes myös kotinsa, koska näyttelijätyöt lakkasivat.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Drea De Matteosta

Hänen hahmonsa Sopranos-sarjassa (1999) oli alun perin tarkoitus olla vain yhdessä jaksossa.

Puhuu sujuvasti italiaa ja espanjaa.

Menetti pitkäaikaisen asuntonsa kymmenien muiden asukkaiden ohella, kun kaasuräjähdys ja raivoisa tulipalo tuhosivat kolme East Villagen rakennusta Manhattanilla 26. maaliskuuta 2015.

Huolimatta OnlyFans-urasta, De Matteon ura myös näyttelijänä vaikuttaa jatkuvan. Hänellä on parhaillaan tuloillaan kolme eri tuotantoa. Hänet nähdään muun muassa musikaalissa That’s Amore! yhdessä John Travoltan ja Katherine Heiglin kanssa.

Drea De Matteo on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Vanhenemisesta oivalluksen keksinyt Zooey Deschanel täytti 44 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia, Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia