Muistatko vielä ”täydellinen nainen” Teri Hatcherin? Tältä hankalaksi leimattu tähti näyttää nyt

Nähtiin Bondissakin.

12.12.2023 05:30

Monissa elokuvissa ja tv-sarjoissa näytellyt Teri Hatcher täytti 8. joulukuuta 59 vuotta. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten vuosina 2004–2012 tehdystä Täydelliset naiset -tv-sarjasta, josta hän voitti Golden Globen.

Hän on lisäksi näytellyt muun muassa Huominen ei koskaan kuole -Bond-elokuvassa ja kuudessa jaksossa Ihmemies MacGyver -tv-sarjassa. Lois Laneakin hän näytteli 90-luvulla sarjassa Teräsmieheni.

Dean Cain ja Teri Hatcher sarjassa Teräsmieheni.

Täydelliset naiset -sarjan jälkeen tähti on tehnyt paljon ääninäyttelijän töitä, ja hän on näytellyt niin ikään Supergirl -sarjassa. Jossain vaiheessa hänen uransa näytti hiljaisemmalta, mutta viime vuosina hän on tehnyt taas melko ahkerasti näyttelijän töitä – tosin pienen budjetin elokuvissa.

Hatcher on nähty muun muassa Madness in the Method -nimisessä rikoskomediassa vuonna 2019 ja jouluisessa tv-elokuvassa A Kiss Before Christmas vuonna 2021.

Hänen spesialiteettinaan on ollut viime vuosina televisioon tehdyt jouluelokuvat. Hän teki vuonna 2022 töitä myös teatterin lavalla Morticia Addamsin roolissa musikaalinäytelmässä The Addams Family.

Täydelliset naiset.

Hatcherin väitettiin käyttäytyneen töykeästi Täydelliset naiset -sarjan teon aikana

Sarjassa vallitsi Page Sixin mukaan viileät tunnelmat, ja Hatcherin käytös huhutusti lisäsi toksista tunnelmaa. Asiasta kirjoitti sarjan parissa työskennellyt Patti Lin kirjassaan End Credits: How I Broke Up With Hollywood.

– Käsikirjoittajia ei kielletty tulemasta kuvauspaikalle, mutta emme olleet tervetulleita, ensimmäisellä kaudella työskennellyt Lin kirjoitti kirjassaan.

– Yleensä näimme näyttelijöitä vain pöytäluennoissa, joissa istuimme hiljaa takana yrittäen olla ottamatta katsekontaktia Teri Hatcheriin.

Lin ei kertonut tarkemmin, miksi henkilökunta ei ottanut katsekontaktia Hatcherin kanssa, eivätkä näyttelijän edustajat vastanneet Page Sixin kommenttipyyntöön.

Hatcherista on huhuttu ikäviä asioita myös aiemmin. Vuonna 2019 sarjan luoja Marc Cherry väitti, että hän oli kohtelias ”suurelle tähdelle”, joka osoitti ”suuria käytösongelmia” Täydelliset naiset -sarjan kuvauksissa. Hän ei nimennyt Hatcheria, mutta huhutusti kyse oli hänestä.

– Kaikki yrittivät parhaansa mukaan tulla toimeen tämän naisen kanssa sarjan aikana. Se oli mahdotonta, Cherry väitti.

– Ja asiat menivät huonolta tolalta vielä huonommaksi. Felicity (Huffman) halusi edelleen sanoa ”hyvää huomenta” tälle näyttelijättärelle, vaikka hän tiesi, ettei saisi vastausta, Cherry jatkoi.

Mainittakoon, että Lin väitti kirjassaan, että myös Cherry oli ”toksinen” sarjan teon aikana. Hatcher näytteli sarjassa Felicity Huffmanin, Marcia Crossin, Eva Longorian ja Nicollette Sheridanin rinnalla.

Huominen ei koskaan kuole (1997).

Alla listattuna muutamia triviatietoja Teri Hatcherista

1990-luvun puolivälissä hänestä otettu kuva saavutti supersuosion. Hän oli pukeutunut punaiseen Teräsmiehen viittaan, ja siitä tuli America Online -palvelun ladatuin kuva.

Hän esitti Lois Lanen äitiä Smallvillen jaksossa.

Mursi kaksi kylkiluuta kuvatessaan Täydelliset naiset -sarjan kohtausta, jossa hän kompastuu hääkakkuun.

Rakastaa kalastusta ja harrastaa golfia.

Teri Hatcher on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Kammo vangitsi Kim Basingerin kotiinsa – tältä 70 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: Page Six, IMDb

Lisää luettavaa