Onnettomuuteen joutunut juontajatähti loukkasi itsensä jälleen

Todella kehno tuuri.

29.1.2023 21:30

Aiemmin Yhdysvaltojen talk show -rintaman kärkinimiin kuulunut Jay Leno on kokenut viime aikoina runsaasti epäonnea. Marraskuussa Leno sai palovammoja kasvoihinsa sammuttaessaan tulipaloa keräilyautokokoelmansa keskellä. Kun häneltä kyseltiin toipumisestaan, huhtikuussa 73 vuotta täyttävä tähti paljasti joutuneensa uuteen onnettomuuteen.

Leno oli tammikuun puolivälissä testaamassa klassikkomoottoripyöräänsä, kun hän huomasi sen vuotavan öljyä. Hän kääntyi läheiselle parkkipaikalle, mutta ajo sille osoittautui kohtalokkaaksi: Joku oli virittänyt vaijerin alueelle ja Leno törmäsi siihen. Siinä rytäkässä hän rikkoi polvensa, solisluun ja pari kylkiluuta.

Juontajatähti kertoo, että hän aikoi ensin olla onnettomuudesta vaiti, sillä se tuntui nololta. Hän vertaa itseään toiseen onnettomuusalttiiseen tähteen:

– Kun poltin itseni, se oli yksi juttu, ja se menee. Mutta sen jälkeen – sinusta tulee lentokoneita rysäyttelevä Harrison Ford. Siinä haluaa pitää matalaa profiilia.

Lenon huono tuuri ei jäänyt vielä tähänkään. Hänen autoiluohjelmansa Jay Leno’s Garagen ilmoitettiin saaneen lopetustuomion nyt torstaina. Leno on juontanut tämännimistä ohjelmaa eri kanavilla jo yli 15 vuotta. CNBC:llä vuodesta 2015 esitetty sarja joutuu väistymään paikaltaan kanavan uudelleenjärjestelyjen takia.

 

Lähteet: THR, Deadline

Lisää luettavaa