Oscar-gaala nähdään tänä vuonna Yle Teemalla

Elokuva-alan juhlien juhla – Oscar-gaala ­­­– nähdään jo neljättä kertaa Yle Teemalla.

©A.M.P.A.S.®/Richard Harbaugh

Suora lähetys Hollywoodista esitetään suomeksi ja ruotsiksi selostettuna televisiossa 26.2. ja 27.2. välisenä yönä. Gaalan lisäksi Teeman ohjelmistossa nähdään helmikuussa Oscar-palkittuja elokuvia ja dokumentteja.

Suora lähetys 26.2. ja 27.2. välisenä yönä Hollywoodista on katsottavissa sopimusteknisistä syistä vain televisiosta, ei Yle Areenan kautta. Klo 2.00 alkaa suora lähetys punaiselta matolta.

Klo 03.30 alkaa suora lähetys Oscar-gaalasta. Juontajana toimii näyttelijä-koomikko Jimmy Kimmel. Lähetystä suomeksi kommentoivat toimittaja J.P. Pulkkinen ja Anna Möttölä. Suoriin lähetyksiin on saatavissa myös ruotsinkielinen selostus, josta vastaavat Nicke Aldén ja Silja Sahlgren-Fodstad.

Ohjelmat ovat jälkikäteen katsottavissa Yle Areenassa. Sekä gaala että lähetys punaiselta matolta esitetään uudelleen suomeksi tekstitettynä Yle Teemalla maanantai-iltana 29.2. klo 19.00 alkaen.

Teema kutsuu tänäkin Suomen Oscar-fanit seuraamaan suoraa lähetystä televisiosta ja kannustaa yökyöpeleitä jakamaan tunnelmia Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa tunnisteella #Oscarit.