Nyt se paljastui: Tässä on Oscar-gaalan uusi juontaja

16.10.2014 09:43

Oscar-gaalan tuottajat ovat paljastaneet Oscareiden uuden juontajan nimen. Helmikuun 22. päivä pidettävän palkintogaalan juontaa koomikko Neil Patrick Harris, joka on nähty meillä muun muassa televisiosarjoissa Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother) sekä Will & Grace.

Harrisilla, 41, on pitkä historia gaalajuontajana: hän on luotsannut neljä teatterialan Tony-gaalaa ja kaksi televisioalan Emmy-gaalaa. Hän esiintyi aiemmin tänä vuonna Broadwaylla musikaalinäytelmässä Hedwig and the Angry Inch.

Näyttelijällä on myös dramaattinen sivurooli David Fincherin jännityselokuvassa Gone Girl, joka pyörii nyt elokuvateattereissa.

Harris julkaisi heti valintansa jälkeen videon. Siinä hän rastittaa Oscar-gaalan juontamisen listaltaan asioita, jotka haluaa elämänsä aikana tehdä.

Hollywood Reporterin mukaan tuottajat tarjosivat pestiä ensin viime vuoden juontajalle Ellen DeGeneresille, joka nosti ohjelman katsojaluvut hurjaan nousuun, ja sitten Seinfeldistä ja Veepistä tutulle Julia Louis-Dreyfusille. Molemmat kieltäytyivät kunniasta.

Harrisin lavashow’sta saa esimakua tutustumalla hänen Tony-gaalan avausnumeroonsa vuodelta 2011: ”It’s Not Just for Gays Anymore” -video löytyy alta.

(Episodi / SL)

Lisää luettavaa