Oscar-voittaja J.K. Simmons taisteli viiksien puolesta! – Marvel joutui taipumaan

Hyvin taisteltu!

Upeasta Whiplash-elokuvasta vuonna 2014 Oscarin voittanut J.K. Simmons teki yhden vaatimuksen Marvel Studiosille, kun hänet pestattiin MCU:hun uusiin Spider-Man-elokuviin.

J. Jonah Jamesonilla pitäisi olla tuuheat räkäjarrut. Ne samat, mitkä Daily Buglen päätoimittajalla nähtiin jo Sam Raimin Spider-Man-trilogiassa.

Marvel Studiosilta kerrottiin aluksi, että Jamesonilla pitää olla kaljuuntuva vanhempi mies, eikä hänellä olisi enää viiksiä. Simmons ärähti.

– Odottakaa hetki! Odottakaas hetki, Simmons huudahti tapaamisessa.

– Tämän jälkeen aloimme neuvottelemaan. Hän on edelleenkin tiukka setä. Se on tärkeintä. Ja tietenkin hänen viiksensä! Viiksien alla pitää olla sikari.

Samalla Simmons kertoi, että Spider-Man: No Way Homen Jameson ei ole sama tyyppi kuin Raimin elokuvien Jameson. MCU:n Jameson on variantti vanhasta.

– Tarinankerronnallisessa mielessä hän on aivan uusi hahmo. Minä pidän häntä kuitenkin vain hieman erilaisena hahmona. Se on sama tiukka tyyppi, jolla on vain nyt vähemmän tukkaa. Jos totta puhutaan, toivoisin että hänellä olisi enemmän tukkaa, mutta hän on eräänlainen koominen sivuhahmo, joten tämä on ihan hyvä.

Spider-Man: No Way Homessa nähdään Raimin elokuvista myös Willem Dafoen Green Goblin, Alfred Molinan Doctor Octopus ja Thomas Haden Churchin Sandman.

Ensi-ilta 15. joulukuuta. Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut