Osittain Suomessa kuvattu karmiva scifiuutuus Constellation alkaa pian – katso sarjan hyytävä traileri

Pääosassa loistaa Noomi Rapace.

23.1.2024 01:10

Apple TV Plus tuo pian tilaajilleen katseltavaksi uuden jännittävän scifisarjan. Constellation onkin saanut nyt ensimmäisen trailerinsa sekä virallisen julkaisupäivämäärän.

Uusi video näyttää, kuinka Noomi Rapacen (The Girl With a Dragon Tattoo, Prometheus, Alien: Covenant, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) esittämä astronautti palaa Maahan onnettomuuteen päättyneeltä tehtävältä, mutta asiat eivät ole aivan kuten hän muisti niiden olleen. Hän osaakin nyt soittaa pianoa, tytär tuntuu oudolta ja hän näkee muutenkin kummia näkyjä ja hallusinaatioita. Sarja lähtee selvittelemään, onko tämä kaikki vain traumaattista stressireaktiota hänen kokemuksiinsa vai onko kyseessä sittenkin jotain aivan muuta.

Rapacen lisäksi sarjaa tähdittävät myös esimerkiksi Claire-Hope Ashitey, Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul), James D’Arcy (Avengers: Endgame, Agent Carter) ja Michael Diercks.

Suomalainen valtiokonserni Business Finland antoi sarjan tuotantoon rahallista tukea 1,5 miljoonan euron verran. Sarja on myös osittain kuvattu Lapissa, Inarissa.

Constellationin ensimmäinen tuotantokausi käynnistyy Apple TV Plus -suoratoistopalvelussa 21. helmikuuta kolmen jakson voimin. Kauden loput viisi jaksoa lisätään katseltaviksi aina viikoittain, keskiviikkoisin.

Katso tulevan sarjauutuuden tuore traileri alta.

Lisää luettavaa