Ovatko näiden jatko-osien juonikuviot jo liian lähellä toisiaan?

Kopioikohan toinen toista, vai onko kyseessä vain sattuma?

7.9.2017 12:15

Joku voisi sanoa, että nykypäivän komediat alkavat muistuttaa liian paljon toisiaan, eikä tämä joku olisi täysin väärässä. Esimerkiksi tämän vuoden Rough Night tuntui paikoitellen pelkältä naisversiolta vuoden 2009 Kauheasta kankkusesta. Marraskuussa ilmestyy kuitenkin kaksi komediaa, joiden juonet ovat niin lähellä toisiaan, että on ihme, jos siitä ei seuraa toiselle filmille ongelmia.

Ensin 10. marraskuuta ilmestyy Bad Momsin jatko-osa A Bad Moms Christmas, joka kertoo kehnoista äitihahmoista, joiden omat kehnot äidit tulevat vierailulle jouluna, mistä syntyy erilaisia ongelmia.

24. marraskuuta ensi-iltansa saa Daddy’s Home 2, joka kertoo kehnoista isähahmoista, joiden omat kehnot isät tulevat vierailulle jouluna, mistä syntyy erilaisia ongelmia.

Jos siis Daddy’s Home 2:ta katsoessa tulee voimakas déjà-vu -olo, niin se johtuu luultavasti siitä, että näit A Bad Moms Christmasin pari viikkoa aiemmin. Leffat nähtyänne voitte sitten miettiä, kumpi kertoi tarinan paremmin?

A Bad Moms Christmasia tähdittävät ensimmäisen osan tapaan Mila Kunis, Kristen Bell ja Kathryn Hahn. Daddy’s Home 2:n pääosassa nähdään yhä Mark Wahlberg ja Will Ferrell.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia