Pacific Rim 2 keskittyy isojen hirviöiden sijaan robottiteknologiaan

Guillermo Del Toro työskentelee parhaillaan mecha-elokuva Pacific Rimin jatko-osan parissa, ja on Colliderin haastattelussa paljastanut vähän uutta tietoa seuraavasta blockbusteristaan. Pacific Rim 2 tulee eroamaan selkeästi ykkösosasta, eivätkä Jaeger-robotit ole enää suojaamassa maailmaa Kaiju-hirviöiltä.

”Mitä tapahtuu Jaeger-teknologialle, kun Kaijut eivät enää ole uhka?”, kysyy Del Toro jatko-osassa, jossa jättihirviöt eivät enää ole yhtä isossa roolissa.

Del Toro kertoo, että Pacific Rim 2 tapahtuu ensimmäisen osan jälkeen maailmassa, jossa Kaijut eivät enää ole samanlainen uhka. Charlie Dayn ja Burn Gormanin esittämät tiedemiehet sen sijaan saavat entistä isomman roolin,  sillä Del Toro kertoo, että näiden hahmojen kirjoittaminen on vain yksinkertaisesti niin hauskaa.

Suuria taisteluja ja toimintaa on kuitenkin luvassa, sillä Kaijut ottavat jatko-osassa jonkinlaisen uuden muodon, ja toinen osa pohjustaa kaiken päättävää kolmatta elokuvaa, jossa vanhat hahmot nähdään mätkimässä uutta uhkaa.

Pacific Rim 2 saa ensi-iltansa huhtikuussa 2017.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut