Paljastavista rooleistaan tunnettu Hollywood-tähti muunsi ulkonäköään – somessa ei pelkästään hyvä vastaanotto

Sinne meni.

16.6.2021 13:07

Paljasta pintaa tarjoavista Fifty Shades -elokuvistakin tuttu näyttelijä Dakota Johnson on teettänyt pienoisen muutoksen ulkonäköönsä. Hänellä on ollut tunnistettavana piirteenä etuhampaiden välissä rako, mutta se on kadonnut.

Muutosta ei ole otettu pelkästään positiivisesti vastaan sosiaalisessa mediassa. Some-kansa on surenut osittain humoristisesti, mutta osittain myös vakavissaan hammasraon katoamista.

Merkittävien ulkonäön piirteiden muuttaminen ole aina riskitöntä Hollywood-tähdille, vaikka lopputulos saattaisi ehkä joidenkin mielestä olla kauniimpi. Kerroimme aiemmin, miten näyttelijä Jennifer Gray katosi aikoinaan kirkkaimmista parrasvaloista muutettuaan ulkonäköään. Hänestä oli tulossa kuuluisa Hollywood-tähti Punainen vaaraVaihdetaan vapaalle, Ferris ja Dirty Dancing – kuuma tanssi -elokuvien myötä, mutta sitten hän päätti leikkauttaa nenänsä.

– Menin leikkaussaliin julkkiksena ja tulin takaisin taviksena, Grey kertoi aikoinaan.

– Se oli kuin olisi joutunut todistajansuojeluohjelmaan tai olla näkymätön, näyttelijä ihmetteli.

Nenäleikkauksen myötä Greytä ei tunnistanut enää kukaan. Ura jatkui, mutta supertähden elämä valui käsistä.

– Se oli nenäleikkaus helvetistä. Tulen aina olemaan tämä ”kerran kuuluisa” näyttelijä, Grey valitteli.

Myös näyttelijä Anna Paquinilla on hammasrako, mutta hän ei ole poistattanut sitä. Alla kuvat.

Lue myös Scarlett Johanssonin kasvoleikkauksista: Mikä ero! Scarlett Johanssonkin on käynyt kirurgin pakeilla – neidon nenä oli ennen täysin eri maailmasta (kuva) | Episodi.fi

Lähde: CNN

Lisää luettavaa