Paljastiko Chris Hemsworth juuri Thorin kohtalon Avengers 4:ssä? Puhuiko ohi suunsa?

Tässä kohtaa olisi pienen spoilerivaroituksen paikka, vaikka ei Chris Hemsworth edes puhu tulevien Avengers-elokuvien tapahtumista. Lukekoon ken tahtoo.

7.1.2018 15:28

Chris Hemsworth on Thor. Thor on Kostaja. Anthony ja Joe Russo saivat juuri seuraavat kaksi Avengersia purkkiin. Ensin nähdään Infinity War ja pian sen jälkeen vielä nimeämätön kakkososa.

Chris oli IGN:n haastattelussa, jossa paljasti ehkä vähän liikaakin Thorin tulevaisuudesta.

– Lopetimme Avengers 4:n kuvaukset kaksi päivää sitten ja siihen päättyy myös sopimukseni, Chris kertoo.

Chris ehti jo kyllästyä hahmoon, koska Thorin omat elokuvat ovat olleet sieltä Marvelin heikommasta päästä.

– Muutama elokuva sitten ajattelin vain että vielä pitää tehdä pari leffaa. Nautin niiden teosta, mutta olin vain… tunsin olevani liian sidottu.

– Mutta nyt kun tein töitä Taikan Waititin [Thor: Ragnarökin ohjaaja] kanssa ja näissä kahdessa uudessa Avengersissa, tuntuu siltä, että olemme löytäneet hahmon uudelleen. Hahmo kasvaa vielä lisää tulevissa Avengerseissa. Tällaista mahdollisuutta ei saa oikeastaan koskaan näin suuressa franchisessa.

– Jos vain saan mahdollisuuden esittää Thoria uudestaan, teen sen heti. Thorille on myös kysyntää nyt, ja meillä on paljon paremmat mahdollisuudet tehdä erilaisia juttuja, koska olemme jo hajottaneet muotin.

Eli Thor tulee mitä luultavimmin selviytymään hengissä Thanoksen hyökkäyksestä.

Thor: Ragnarök on tosiaankin kuin hilpeä kasarikomedia. Sekä fanit että kriitikot suorastaan rakastuivat siihen. Ja nyt puhutaan kuitenkin samasta Thorista, joka oli aiemmin lähinnä pakollinen sivuhahmo, josta kukaan ei ollut millään tavoin kiinnostunut. Nyt onkin meneillään varsinainen Thor-mania.

Ragnarök on tienannut jo 849 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa