Paras komediablondi tekee paluun! Reese Witherspoon neuvottelee tunnetuimman roolinsa jatkamisesta valkokankaalla

2000-luvun alun Blondin kosto -suosikkikomediat saanevat jatkoa päätähden neuvotellessa myös tuottamisesta.

Blondin kosto -elokuvat (Legally Blonde) naurattivat ilmestyessään vuosina 2001 ja 2003, ja ne vahvistivat Reese Witherspoonin aseman A-luokan tähtenä, jonka ensimmäinen Oscar-ehdokkuus oli tuossa vaiheessa enää muutaman vuoden päässä.

Witherspoon on tällä hetkellä kovemmassa huudossa kuin koskaan, eikä suinkaan pelkästään näyttelijänä. Witherspoonin tuotantoyhtiö Hello Sunshine on tuottanut mm. Ben Affleckin tähdittämän menestystrillerin Gone Girl ja tuottaa paraikaa HBO:n menestyssarja Big Little Liesin toista tuotantokautta, jossa Witherspoon itse jatkaa voitokasta rooliaan.

Elokuva- ja televisioalan julkaisu Deadline kertoo Witherspoonin neuvottelevan elokuvastudio MGM:n kanssa kolmannen Blondin kosto -elokuvan tekemisestä. Uuteen jatko-osaan on tulossa mukaan moni alkuperäisten elokuvien tekijä, kuten käsikirjoittajat Kirsten Smith ja Karen McCullah. Witherspoonin Hello Sunshine olisi mukana tuottamassa elokuvaa, jatkaen missiotaan naisvetoisen sisällön tuottamisesta.

Uuden elokuvan juonen kerrotaan olevan enemmän ensimmäisen elokuvan kaltainen tarina naisten voimaannuttamisesta.

Blondin kosto -elokuvasta on tehty myös Legally Blonde -menestysmusikaali, joka on kerännyt katsojia ja palkintoja vuodesta 2007 alkaen.

 

Lähde: Deadline.

Aiheeseen liittyvät jutut