Paris Hilton: ”Minut huumattiin ja raiskattiin 15-vuotiaana”

Hirvittävä tarina.

24.2.2023 19:31

Elokuvissakin näytellyt 42-vuotias Paris Hilton on paljastanut karmean tarinan teinivuosiltaan. Hilton asui 15-vuotiaana isoäitinsä luona Palm Springissä ja vieraili eräänä viikonloppuna losangelesilaisella ostarilla.

Hilton ja hänen kaverinsa tapasivat joukon vanhempia miehiä, jotka kutsuivat tytöt kotiinsa. Eräs miehistä oli erityisen innokas tekemään marjaviinidrinkkejä.

– En oikeastaan edes juonut niihin aikoihin. Otin huikan tai kaksi, ja aloin tuntea heti sekavuutta ja huimausta. En tiedä mitä hän laittoi siihen, mutta uskoisin että roofieta [Rohypnol], Hilton kertoo Glamour UK:n tuoreessa haastattelussa.

Hilton heräsi muutamaa tuntia myöhemmin ja muisti kaiken.

– Muistin sen. Minulla oli näkyjä siitä, kuinka hän oli päälläni. Hän piti kättänsä suuni yllä ja kuiski minulle, että näen vain unta.

Hilton paljasti samalla, että se oli hänen ensimmäinen seksikokemuksensa.

Samalla Hilton kertoi, että muutamaa kuukautta aiemmin hänen opettajansa yritti käyttää häntä hyväkseen.

– Hän soitteli minulle. Flirttaili kanssani, ja takoi päähäni, että olen jo aikuinen nainen.

Eräänä iltana opettaja sai houkuteltua Hiltonin autoonsa, mutta hänen vanhempansa saapuivat kotiin. Opettaja lähti karkuun Hilton kyydissä ja vanhemmat perässään.

– Pussailimme vain, mutta jos vanhempani eivät olisi tulleet kotiin, epäilisin että muutakin olisi tapahtunut. Hän pelästyi pahanpäiväisesti, mutta ajoi minut lopulta takaisin kotiini Bel Airiin.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa