Parks and Rec -komediasarjan tähdet tekevät realityohjelman – kuka askartelee parhaiten?

Näyttelijät Amy Poehler ja Nick Offerman polkaisevat käyntiin uuden projektin, joka on hiukan erilaisempi kuin mistä heidät parhaiten tunnetaan.

8.3.2018 11:53

Amy Poehler ja Nick Offerman hauskuuttivat vuosien ajan NBC-kanavan komediasarjassa Parks and Recreation, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä Puisto-osasto.

Vuosien 2009-2015 aikana seitsemän tuotantokauden verran pyörinyt sarja nosti SNL-sketsisarjassa kannuksensa hankkineen Poehlerin ja lukuisissa sivuosissa naurattaneen Offermanin kunnon tähdiksi. Nyt he yhdistävät voimansa samalla kanavalla aivan erilaisissa kuvioissa.

Making It on NBC:n uusi kilpailureality, jossa kuuden jakson aikana etsitään käsistään kätevintä askarteluihmistä. Tehtävissä valmistetaan töitä eri materiaaleista paperista metalliin ja kankaasta puuhun. Kesällä alkava tosi-tv-sarja julkaisi eilen ensimmäisen promovideonsa, jossa Poehler ja Offerman kertovat innostuksestaan käsitöihin.

Sketsimäisen luonteensa vuoksi videota voisi kuvitella vitsiksi, mutta ihan tosissaan asialla ollaan. Poehler on omien sanojensa mukaan innokas harrastaja, ja Offermanin tiedetään omistavan puutyöyrityksen, joten projekti ei varmasti olekaan niin huono kuin ensiksi voisi kuvitella.

Lähde: Entertainment Weekly.

Lisää luettavaa