Paul Giamatti panikoi scifi-kauhurälläyksessä John Dies at the End

8.1.2013 12:01

Ollaan Amerikan keskilännessä. Soijakastikkeeksi kutsuttu huumausaine aiheuttaa villejä hallusinaatioita, mutta kylvää lisäksi pahaenteistä tuhoa kuten outoja katoamisia ja kuolemia.  David (Chase Williamson) haluaa kertoa kokemuksistaan lehtimies Arnielle (Paul Giamatti), ja pian nähdäänkin jääkaapista löytyvistä lihoista muodostuva monsteri, muukalainen toisesta ulottuvuudesta, jättiläisiilimato, demoni nimeltä Shitload ja muuta mukavaa.

David Wongin samannimiseen sarjakuvaromaaniin perustuvan yhdistelmän pilvessä sekoilua ja synkeää scifiä on ohjannut Don Coscarelli, pitkän linjan kulttiroska-auteur. Coscarellin tuotantoa ovat  muun muassa Phantasm – yön kauhut (1979) jatko-osineen sekä Elviksestä, John F. Kennedystä ja muumioista kertovan Bubba Ho-Tep (2002). Lisäksi tekeillä on jo seuraava lupaavasti nimetty raina Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires.

John Dies at the Endin piratisminvastainen traileri purskahtelevine silmämunineen kertoo, minkä tyyppisestä elokuvasta on kyse. Elokuvan Yhdysvaltain ensi-ilta koittaa parin viikon päästä, mutta kuten traileristakin käy ilmi, malttamattomimmat voivat ostaa ja ladata elokuvan netistä jo nyt.

Katso klippi Davesta, Arniesta ja jättiläistaskurapua muistuttavasta hirviöstä alta:

(Episodi/HM)

Lisää luettavaa