Paul Schrader ja Martin Scorsese suunnittelevat yhteistä sarjaa striimipalveluun – Schrader kertoo mistä on kyse

Master Class

Tämä olisi hauska nähdä.

Käsikirjoittaja, ohjaaja Paul Schrader antoi haastattelun New Yorkerille. Haastattelun lopussa hän vihjasi, että on suunnitellut yhdessä Martin Scorsesen kanssa sarjaa.

Kyseessä olisi ensimmäinen yhteinen projekti sitten vuoden 1999 elokuvan Bringing Out the Dead. Schrader on kirjoittanut myös Scorsesen klassikot Taksikuski, Kuin raivo härkä ja Kristuksen viimeinen kiusaus.

”Scorsese ja minä suunnittelemme jotakin, ja se on… Se olisi kolmivuotinen sarja kristinuskon alkuvuosista”, Schrader paljastaa. Kyseessä olisi dramatisoitu teos, samaan tapaan kuin Kristuksen viimeinen kiusaus.

”Se perustuu apostoleihin ja apokryfeihin. Sen nimi on Apostolit ja Apokryfa. Ihmiset tavallaan tuntevat Uuden testamentin, mutta kukaan ei tiedä Apokryfisia kirjoja. Ensimmäisen vuosisadan aikana ei ollut Uutta testamenttia, vain nämä tarinat. Ja jotkut niistä olivat tosia, jotkut eivät, ja jotkut olivat väärennöksiä”, Schrader sanoo.

Hän ei paljasta mihin striimipalveluun tällainen sarja on suunnitteilla, mutta Scorsese on tehnyt tiivistä yhteistyötä Netflixin kanssa. Hänen uusin elokuvansa nähdään Applen striimipalvelussa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut