Pedro Pascal myönsi: On hädin tuskin mukana tv-sarjan kuvauksissa, jossa esittää pääosaa

Disney on tilanteesta mielissään.

26.5.2023 10:00

Kovassa nosteessa oleva näyttelijä Pedro Pascal myönsi viimein itsekin, että näyttelee Star Wars -maailmaan sijoittuvassa hittisarja The Mandalorianissa päähenkilö Din Djaria lähinnä äänensä avulla. Se selittääkin, miksi uusimmalla kaudella hahmo ei poista kypäräänsä kertaakaan.

Hollywood Reporterin pressitilaisuudessa näyttelijältä kysyttiin onko totta, että hänen ei tarvitse olla aina kuvauksissa paikalla, kun The Mandaloriania kuvataan. Näyttelijä paljasti, että suurimman osan ajasta ei. Brendan Wayne näyttelee kohtaukset ja Lateef Cowder hoitaa stuntit, Pascal puolestaan antaa hahmolle äänen. Toki aina kohtauksissa, missä päähenkilön naamataulu kypärän alta näkyy, on Pascalin oltava paikalla.

Pascalin mukaan sarjan tekemiselle etsittiin toimivaa tekotapaa pitkään, kunnes nykyinen, sopiva löytyi, mikä on näyttelijän mukaan ”super siistiä”. Se nimittäin mahdollistaa sen, että Pascal voi tehdä muutakin The Mandalorianin kuvausten aikaan, kuten tänä vuonna julkaistun hittisarjan The Last of Us.

Disneykin on tyytyväinen, kun suosittu pääosanesittäjä voi kerätä Star Wars -sarjalle huomiota muilla projekteillaan. Eräänlainen win-win-tilanne siis.

Pressissä Pascal myös kehui suuresti Waynen työtä Din Djarian roolissa, hän ei omien sanojensa mukaan muuttaisi näyttelijäntyöstä mitään.

Lisää luettavaa