Pierce Brosnan julkaisi kuvia Mamma Mian jatko-osan äänityksistä – mukana tämän hetken kuuma nimi!

Ensi kesään tuntuu olevan liian pitkä aika…

Vuoden 2008 jymymenestys, samannimisestä ABBA-näyttämömusikaalista kehitetty filmatisointi Mamma Mia! saa jatko-osansa ensi kesänä. Mamma Mia: Here We Go Again! saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 20. heinäkuuta 2018 – kymmenen vuotta ensimmäisen osan jälkeen.

Alkuperäisiä tähtiä nähdään mukana: ainakin Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, Dominic Cooper ja Christine Baranski nähdään uudessa osassa. On epävarmaa palaako Stellan Skarsgård tai Julie Walters rooleihinsa, ainakaan IMDb-krediittejä ei ainakaan toistaiseksi ole.

Brosnan julkaisi kuvan uuden osan äänityksistä, mikä valaisee ainakin jotakin. Toisessa kuvassa hän poseeraa ABBA-guru Benny Anderssonin kanssa ja toisessa Mamma Mian maailmaan liittyvän Lily Jamesin kanssa. James on nähty aiemmin mm. Downton Abbeyssä, Tuhkimon tarinassa, sekä tämän kesän menestystarinassa Baby Driver. Kuvat voi katsoa tämän tekstin lopusta.

Jatko-osan juonesta ei ole hiiskuttu, mutta Jamesin rooliksi on merkattu nuori Donna. Sotahevosessa nähty Jeremy Irvine taas näyttelee nuorta Samia, eli ilmeisesti elokuvassa palataan Streepin ja Brosnanin hahmojen nuoruuteen.

Kuva elokuvasta Mamma Mia!

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut