Pikkujedien seikkailut sai yllätysjatkoa – kuusi uutuusjaksoa nyt suoratoistettavissa

Tähtien sota -sisältöä perheen pienimmille.

4.8.2023 19:00

Ensimmäinen perheen pienimmille katselijoille suunnattu Tähtien sota -sarja Pikkujedien seikkailut sai yllättäen lisää katselusisältöä tällä viikolla. Sarjan avauskaudelle ilmestyi kuusi lisäjaksoa keskiviikkona 2. elokuuta.

Sarja käynnistyi Disney Plussassa seitsemän jakson voimin virallisena Tähtien sota -päivänä 4. toukokuuta. Tuolloin ei ollut tietoa, että kausi tulisikin vielä jatkumaan rutkasti lisää. Nyt julkaistujen yhteensä 13 jakson lisäksi tiedossa on vielä 12 jaksoa eli Pikkujedien seikkailujen ensimmäinen tuotantokausi tulee lopulta koostumaan jopa 25 jaksosta.

Pikkujedien seikkailut seuraa kolmen nuoren padawanin, Kai Brightstarin, Lys Solayn ja Nubsin, elämää ja jedikoulutusta. Yhdessä ystävykset päätyvät kaikenlaisiin jännittäviin seikkailuihin ympäri kaukaista galaksia. Mukana kuvioissa nähdään myös Tähtien sota -elokuvista tuttu jedimestari Yoda.

Vielä ei ole tiedossa tarkalleen milloin sarja on saamassa seuraavan satsinsa uutuusjaksoja. Ne ovat kuitenkin oletettavimmin saapumassa katseluun vielä tämän vuoden kuluessa.

Sarjan viralliset trailerit ovat katseltavissa alla.

Lisää luettavaa