Pitch Perfect -tähti Rebel Wilson ei koe Hollywoodissa paineita laihduttaa

Monet ajattelevat Hollywoodin luovan naistähdille paineita riuduttaa itsensä langanlaihoiksi, mutta kaikki eivät koe asian olevan näin. Pitch Perfect -elokuvista tuttu Rebel Wilson kertoi E! Newsille, että ihmiset kehottavat häntä pysymään nykyisessä painossaan.

”Ihmiset sanovat, että minun ei kannata pudottaa painoa. En kuulemma haluaisi kuulua niihin, joista ei osaa sanoa, onko tämä laiha vai lihava. Silloin ei osaa luokitella itseään mihinkään. Outoa kyllä, monet ihmiset sanovat, ettei minun kannata laihduttaa”, nainen kertoo.

Hollywood-elokuvia katsoessaan moni on saattanut huomata, että naisnäyttelijät ovat usein joko hyvin laihoja tai sitten reilusti ylipainoisia. Wilson kertoo huomanneensa ilmiön katsoessaan pressitilaisuuksissa otettuja kuvia, joissa hän poseeraa toisten naistähtien kanssa.

”Tehdessäni elokuvia superlaihojen näyttelijättärien kanssa, huomaan yhteiskuvista painavani heitä tuplasti enemmän”, Wilson sanoo.

Eroavat painot eivät kuitenkaan lannista australialaista näyttelijätärtä. Hän tuntee olevansa onnellinen juuri sellaisena kuin on.

”Tärkeintä on tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossaan. Terveydelle vaarallinen ylipaino on tietenkin pahaksi. Mutta täytyy olla sinut itsensä kanssa koostaan huolimatta”, hän sanoo.

 

Kuva elokuvasta Pitch Perfect.
(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut