Pitkäikäinen sairaaladraama nostaa panoksia 18. kaudelleen: Merkittävän hahmon yllätyspaluu 10 vuoden jälkeen!

Tunnelma tiivistymässä Grey-Sloan Memorial -sairaalassa.

4.9.2021 21:00

Jo lähes 20 vuotta jatkuneen sairaaladraama Greyn anatomian fanit ovat saaneet hieraista silmiään ja kiljahtaa innostuksesta tällä viikolla. Sarjan ensimmäisillä kausilla hyvinkin keskeisessä roolissa nähty tohtori Addison Montgomery (Kate Walsh) on nimittäin palaamassa sarjaan useamman jakson ajaksi.

Walsh teki ikonisen ensiesiintymisensä Greyn anatomian ensimmäisen kauden finaalijaksossa, minkä seurauksena sarjan suosio räjähti kunnolla käyntiin. Hän tähditti myös omaa Greyn anatomia spin-off sarjaansa Private Practice kuuden kauden verran. Suoratoistosisällön puolella hänen roolityötään on voinut viime aikoina seurata esimerkiksi 13 Reasons Why, The Umbrella Academy ja Emily in Paris -sarjoissa.

Greyn anatomian tuotantotiimi ja näyttelijäkaarti ovat myös osoittaneet suurta innostusta Walshin paluusta sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi sarjan vastaava tuottaja-käsikirjoittaja Krista Vernoff hehkuttaa alkuperäistähden paluuta Twitterissä sanoin: ”Joulu saapui tänä vuonna etuajassa.” Nimikkoroolia näyttelevä Ellen Pompeo taas lupailee Instagram-kommentissaan tämän comebackin tuovan vanavedessään katsojien iloksi taatun laadukasta televisiodraamaa.

Tähän mennessä Greyn anatomiaa on esitetty jo huimat 17 tuotantokautta, mikä tekee siitä televisiohistorian pisimpään jatkuneen amerikkalaisen primetime-sairaaladraaman. Kausi 18 pyörähtää käyntiin ABC-kanavalla 30. syyskuuta, Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Kaudet 1-16 ovat kuitenkin nähtävillä nyt Disney Plus ja Viaplay-palveluissa, kausi 17 puolestaan Ruutu Plussassa.

Lisää luettavaa