Potter-näyttelijät Matthew Lewis ja Evanna Lynch kertovat uudesta elokuvasta – katso video!

9.11.2010 17:42

Harry Potter -elokuvissa näyttelevät Matthew Lewis (kuvassa oik.) ja Evanna Lynch vierailivat Suomessa viime viikolla. Näyttelijät olivat tavattavissa Tennispalatsiaukiolla järjestetyssä fanitapahtumassa, joka keräsi paikalle paljon väkeä. Monet Potter-fanit poistuivat paikalta näyttelijöiden nimikirjoitusten kera. Uusi elokuva, Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 tulee ensi-iltaan ensi viikolla.

Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvasta saakka Neville Longbottomia näytellyt Lewis kertoo, että Neville on muuttunut vuosien saatossa paljon.
– Tässä uudessa elokuvassa Neville nähdään laihempana. En joutunut enään käyttämään lihavuuspukua, joka oli todella mukavaa, koska vihasin sitä pukua. Henkisesti Neville on vahvempi kuin aiemmin. Harry on ollut hänelle inspiraatio, koska he ovat tavallaan samassa veneessä. Kumpikin joutui kasvamaan ilman vanhempiaan. Viimeisissä elokuvissa Neville on hieman hurjapäinen ja hän ei välitä omasta elämästään niin paljon. Hän on rohkeampi ja nousee muiden Tylypahkassa olevien johtajaksi ja tekee sen, mikä hänestä on oikein, Lewis kuvailee.

Lynch liittyi Pottereiden pariin vasta muutama vuosi sitten. Hän teki valkokangasdebyyttinsä Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvassa. Lynch näyttelee omalaatuista Luna Lovekivaa.
– Luna on loistava. Arvostan häntä. Lunan mielellä ei ole rajoja. Hän ei arvostele muita eikä vertaa itseään muihin ja se pitää hänet vapaana. Ja hänessä on sellaista lapsenomaista viattomuutta. Luna myös tietää mitä hänestä ajatellaan, hän ei ole tyhmä. Hän on tyytyväinen itseensä eikä muuta itseään sopeutuakseen paremmin muiden joukkoon ja se inspiroi minua, Lynch kertoo.

Alla olevassa videossa näyttelijät kuvailevat toistensa hahmoja uudessa elokuvassa sekä kertovat uuden elokuvan sisällöstä ja siitä, minkälaista sen tekeminen oli. Videohaastattelu on toteutettu yhteistyössä SoffaTV:n kanssa ja se saattaa sisältää juonipaljastuksia. Seuraavassa Episodissa on luettavissa lisää näyttelijöiden mietteitä.

Kuva: Hilla Kurki

Lisää luettavaa