Prime Video julkaisee uuden realitysarjan – mukana 12 suomalaista

Tulossa marraskuussa.

28.9.2022 10:32

Uudessa The Bridge -realitysarjassa mennään pohjoismaisiin erämaamaisemiin ja seurataan 12 toisilleen tuntematonta suomalaista kilpailijaa, joilla ei ole mitään käsitystä tulevasta – paitsi siitä, että voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti.

Potti on haudattu saarelle, 300 metrin päähän rannasta, jonne kilpailijat yrittävät yhteistuumin rakentaa sillan

The Bridge -sarjasta julkaistaan paikalliset versiot kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa sarjan kertojana toimii Antti Reini, ja se saa ensi-iltansa Prime Videolla 4. marraskuuta.

Kaksitoista toisilleen tuntematonta kilpailijaa kohtaa keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta. Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta.

Aikaa on kuitenkin rajoitetusti, vain kaksi viikkoa, ja apuvälineinä ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua, sillä lopulta vain yksi kilpailija voittaa palkintopotin. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

The Bridge koostuu kuudesta 40 minuutin jaksosta, joista kolme ensimmäistä saa ensi-iltansa Prime Videossa 4. marraskuuta. Loput kolme jaksoa julkaistaan viikoittain. The Bridge on alun perin espanjalainen formaatti.

 

Lisää luettavaa