Puhutaanpa Brunosta: Encanto-elokuvan hittibiisi syrjäytti Frozenin ”Let It Go” -listaennätyksen

Tämä kappale jää kyllä erittäin helposti päähän pyörimään.

19.1.2022 18:30

Disneyn viimeisin koko perheen animaatioelokuva Encanto sai ensi-iltansa marraskuussa ja on sen jälkeen noussut suureen suosioon yleisöjen keskuudessa. Nyt yksi sen tarttuvimmista hittibiiseistä, ”We Don’t Talk About Bruno”, on tehnyt historiaa: se on Disneyn korkeimmin Billboardin musiikkilistalla sijoittunut elokuvakappale 26 vuoteen!

”We Don’t Talk About Bruno” löytyy tällä hetkellä Billboardin Top100-listan sijalta neljä. Sitä on striimattu 29 miljoonaa kertaa ja ostettu 8 tuhatta kertaa. Viimeisin viiden kärjessä ollut Disneyn kappale oli Frozenin jättimenestys ”Let It Go” – se kipusi vuonna 2014 listasijalle viisi.

Näiden lisäksi vain kolme muuta Disneyn kappaletta on onnistunut nousemaan historian saatossa arvostetun listan kärkikahinoihin. Vuonna 1993 siihen kykeni Aladdinin ”A Whole New World” (1. sija), vuonna 1994 Leijonakuninkaasta tuttu ”Can You Feel the Love Tonight?” (4. sija) ja vuonna 1995 Pocahontasin ”Colors of the Wind” (4. sija).

Encanton alkuperäiskappaleet ovat Lin-Manuel Mirandan käsialaa, mutta ”We Don’t Talk About Bruno” -tekijälistalta löytyvät myös Carolina Gaitán, Mauro Castillo, Adassa, Rhezy Feliz, Diane Guerrero, Stephanie Beatriz ja Encanton näyttelijät.

Kuuntele kappale alta ja katsasta Encanto Disney Plus -suoratoistopalvelusta.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa