Pulmuset-sarjan Ed O’Neillistä oli tulla rikollinen – isän kommentti sai havahtumaan

Kertoi kokemuksestaan kaverinsa kanssa.

22.1.2024 06:00

Al Bundy -hahmollaan Pulmuset-sarjassa hauskuuttanut Ed O’Neill oli ennen näyttelijäuraansa niin tukalassa tilanteessa, että näyttelijäura olisi voinut jäädä saavuttamatta. Hän kertoi kokemuksestaan Jesse Tyler Fergusonin podcastissa Dinner on Me.

O’Neill paljasti kaksikymppisenä olleensa pahassa rahapulassa, sillä hän ei löytänyt töitä kotikaupungistaan Youngstownista. Eräänä päivänä hän kuitenkin sai työtarjouksen, joka ei ollut ihan sitä mitä hän odotti. Työtä hänelle tarjosi tuttu nimeltään Jim.

– Olimme ajelemassa ja hän sanoi: ”Miten sinulla menee? Jäit työttömäksi, eikä sinulla ole rahaa.”

– Ei, olen rahaton. En tiedä mitä teen, O’Neill kertoi vastanneensa.

Sen jälkeen Jim vei O’Neillin baariin, jossa hän seurasi Jimin hämärätouhuja. Tiettävästi Jim oli organisoidun rikollisjengin jäsen.

– Hän alkoi jutella baarimikolle. Hän sanoo: ”Etsin tätä kaveria, hän on jotain… Demko. Hänen nimensä on Jimmy Demko. Tunnetko hänet?

– Joten hän antaa baarimikolle 20 dollaria ja sanoo: ”Hei, hän on vanha kaverini, enkä ole nähnyt häntä vuosiin. Toivoisin tapaavani hänet uudelleen, mutta haluaisin yllättää hänet. Jos hän tulee käymään, soita tähän numeroon, josta minut tavoittaa, O’Neill kertoi Jimin sanoneen baarimikolle.

Sitten kaksikko poistui baarista, ja Jim tarjosi O’Neillille työtä.

– Lähdimme, ja hän sanoi: ”Voit tehdä tällaisia juttuja puolestani, minä suojelen sinua. Annan sinulle helppoja juttuja. Noudat vain asioita. Toimitat ja jätät jotain sinne sun tänne. Saatat joutua tukeutumaan johonkin kaveriin. Olet hyvä siinä, ja voit tienata hyvin.”

O’Neill päätyi rahapulassaan harkitsemaan tarjousta – ja jopa keskustelemaan siitä isänsä kanssa. Hänen isänsä oli vastauksessaan suora: ”Pystytkö istumaan vankilassa?”

O’Neill totesi, ettei olisi pystynyt, joten pesti rikollisessa maailmassa ei toteutunut. Sen sijaan hän pyrki näyttelijäksi, ja se uravalinta lopulta kannatti.

O’Neill oli Al Bundyn roolistaan ehdolla kaksi kertaa Golden Globen voittajaksi. Toinen menestyssarja häneltä on Moderni perhe, josta hän on ollut ehdolla kolme kertaa Primetime Emmy -palkinnon voittajaksi, ja hän on voittanut sarjasta neljä Screen Actors Guild -palkintoa.

Lähde: Wikipedia, Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia