Puoli miljoonaa valmista fania: Eve Onlinen scifi-maailmasta tv-sarja

29.4.2013 21:56

Tunnetumman Warcraft-fantasiamaailman lisäksi myös toinen massiivinen monen pelaajan nettiroolipeli, Eve Online on kääntymässä passiivisemman viihteen muodoksi. Eve Onlinesta valmistellaan tv-sarjaa.

Islantilainen näyttelijä-ohjaaja Baltasar Kormákur (Salakuljettaja) ja jo kymmenen vuotta eläneen nettipelin luonut CCP Games aikovat yhdessä tehdä pelin tieteismaailmaan sijoittuvan tv-sarjan.

20 000 vuotta tulevaisuuteen sijoittuvassa sarjassa viisi kilpailevaa yhteisöä sotii avaruuden elintilasta. Joku taisi unohtaa kertoa eri ryhmittymille, että avaruus on ääretön… tai ainakin todella suuri. Sarjassa tullaan hyödyntämään pelaajien pelin verkkosivuille lähettämiä tarinoita.

Sarjan ilmoituksen ajankohta ei ole yllätys, sillä vastikään puolen miljoonan käyttäjän rajan ylittäneen pelin vuosittainen kokoontuminen, fanifestivaali, järjestettiin Islannissa viime viikolla.

Kormákurin uusin ohjaus, Mark Wahlbergin ja Denzel Washingtonin tähdittämä 2 Guns saa ensi-iltansa tänä syksynä. Suomen ensi-iltapäivästä ei ole vielä tietoa.

Kuva elokuvasta Star Wars Episodi II: Kloonien hyökkäys (2002).

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa