Pussikaljaelokuvan ohjaajan uutuus kertoo muotiblogeista ja maksuhäiriöistä – katso traileri

Nyt tulee kotimaista komediaa muotiblogeista ja maksuhäiriöistä. Napapiirin sankarit -elokuvien käsikirjoittaja Pekko Pesonen on päästänyt itsensä valloilleen Onnenonkijassa. Ohjaajana on Pussikaljaelokuvan ohjaaja Ville Jankeri. Siinä missä Pussikaljaelokuvassa kuvattiin Helsingin Kalliossa hengailevia nuoria joutilaita miehiä, mennään Onnenonkijassa päin nuoren ja energisen naisen unelma-ammattia, tolkutonta rahapulaa ja epätyypillistä ratkaisua kaikkeen tähän.

Onnenonkijan pääosissa näyttelevät Minka Kuustonen muotibloggaaja Marja-Auroran roolissa sekä upporikasta nuorta perijää esittävä Olavi Uusivirta. Molemmat ovat Onnenonkijassa ensimmäisissä päärooleissaan valkokankaalla. Maaliskuussa elokuvateattereissa ensi-iltansa saavan elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Pamela Tola, Emmi Parviainen, Satu Silvo, Pirkko Hämäläinen ja Taneli Mäkelä.

Minka Kuustonen kommentoi valmista elokuvaa tiedotteessa näin: ”Onnenonkija on elokuva kahden todella erilaisen ihmisen kohtaamisesta ja siitä miten käy, kun yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti on. Kasvu- ja kohtaamistarinat on mun mielestä aina tosi kiinnostavia. Onnenonkija on samaan aikaan kevyt, viihdyttävä, oivaltava, hauska ja yhteiskunnallinen elokuva.”

Elokuvassa kertoo unelmaansa tavoittelevasta muotibloggaaja Marjasta, joka uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut