Putinin tukija ja toimintaveteraani Steven Seagal ottaa kantaa Ukrainan sotaan – Tiedot Venäjän armeijaan liittymisestä osoittautuivat valheeksi

Takavuosien toimintatähdellä on nykyään Venäjän kansalaisuus.

3.3.2022 10:45

Steven Seagal, 69, on ilmaissut ajatuksiaan Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

Fox News Digitalin haastattelussa toimintaelokuvien veteraani sanoo pitävänsä Venäjää ja Ukrainaa yhtenä perheenä.

”Rukoilen sen puolesta, että molemmat maat pääsevät asiassa positiiviseen ja rauhanomaiseen lopputulokseen, jotta voimme jatkaa elämäämme rauhanomaisesti”, Seagal lisäsi.

Seagal tunnetaan Putinin läheisenä tukijana, ja hänellä on ollut vuodesta 2016 lähtien Venäjän kansalaisuus. Heitä yhdistää sama syntymävuosi 1952 sekä kiinnostus kamppailulajeihin.

Vuonna 2017 Seagal sai maahantulokiellon Ukrainaan, joka on edelleen voimassa. Ukrainan turvallisuuspalvelu ilmoitti tuolloin, että Seagal on ”uhka kansalliselle turvallisuudelle”.

Aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa levisi päivityksiä Seagalin liittymisestä Venäjän armeijan erikoisjoukkoihin, mutta niissä ei ollut perää.

Asia sai paljon näkyvyyttä, kun suosittu podcastaaja Joe Rogan julkaisi Instagramissa kuvakaappauksen, jonka hän väitti olevan peräisin CNN:n sivuilta. Siinä nähtiin Seagal ase kädessä univormuun pukeutuneena, mutta kyseessä oli valeuutinen. Rogan poisti sittemmin päivityksensä ja julkaisi korjauksen.

 

Seagal teki 1990-luvulla useita menestyselokuvia, kuten Katujen laki ja Kaappaus merellä, mutta viime vuosina häntä on nähty vain pienen budjetin halpistuotannoissa.

Lähde: The Independent

Lisää luettavaa