Puukotuksia ja kuolevien hevosten katselua – Hollywoodissa tehdään outouksia paremman roolisuorituksen toivossa

Hollywood-näyttelijät tekevät kummallisia asioita päästäkseen paremmin roolihahmojensa päiden sisälle. Whatculture.com-sivusto listasi muutaman eriskummallisen tapauksen:

 

Robert De Niro vaati voivansa pitää The Untouchables -elokuvan kuvauksissa päällään samanlaisia silkkiboksereita kuin Al Caponen kerrotaan omistaneen, vaikka alusvaatteita ei kameralle näkynytkään.

Fifty Shades of Greyssakin näytellyt Jamie Dordan on kertonut vaanineensa vierasta naista, jotta ymmärtäisi paremmin The Fall -televisiosarjan roolihahmonsa ajatusmaailmaa.

Liam Neeson söi vapaa-ajallaan sudenlihaa näytellessään The Grey -elokuvassa.

Daniel Radcliffe kuunteli saman Megadethin kappaleen joka päivä ennen Horns-elokuvan kuvauksia.

Jungle Fever -roolinsa vuoksi Halle Berry ei käynyt suihkussa kahdeksaan viikkoon.

Rosamund Pike kävi lihatiskillä puukottamassa sian ruumista ymmärtääkseen paremmin roolihahmoaan Gone Girlissä.

Anne Hathaway halusi näyttää Les Miserablesissa mahdollisimman riutuneelta, minkä vuoksi hän söi kuvausten ajan pelkästään kauratahnaksi kutsumaansa seosta.

Tom Cruise harjoitteli palkkamurhaajan rooliaan elokuvassa Collateral tekeytymällä postimieheksi. Hän halusi kokeilla voisiko asioida kahvilassa tunnistamatta. Kokeilu meni onnistuneesti: Cruise vei kahvilaan paketin, tilasi juoman ja jutteli muutaman ihmisen kanssa ilman, että kukaan arvasi kyseessä olevan kuuluisa Hollywood-tähti.

Shia LaBeouf oli niin omistautunut roolilleen Fury-elokuvassa, että hän repi irti yhden hampaistaan, leikkasi veitsellä poskeensa ja vietti päiviä katsoen kuolevia hevosia.

 

Yllä olevassa kuvassa Halle Berry elokuvassa Jungle Fever.
(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut