Queen-elokuva Bohemian Rhapsody tapahtuu vihdoinkin: Bryan Singer ohjaa, Queen-faneja tarvitaan

Vaikeuksien kautta voittoon?

23.7.2017 10:05

Queen uutisoi verkkosivuillaan, että elokuva yhtyeestä ja sen edesmenneestä nokkamiehestä Freddie Mercurystä on saanut vihreää valoa. Kuvaukset alkavat pian ja esituotanto on aloitettu jo tällä viikolla, uutisoi Rolling Stone.

Queenin kitaristi Brian May ja rumpali Roger Taylor ovat mukana tuottamassa elokuvaa, joka on saanut nimekseen Bohemian Rhapsody. Mercuryn roolissa nähdään Mr. Robot-sarjasta Emmy-palkittu Rami Malek. ”Hän elää ja hengittää täysin Freddietä jo nyt, mikä on upeaa nähdä”, May kertoi lehdelle. Muut näyttelijät tullaan paljastamaan lähikuukausina.

Myös elokuvan ohjaajaksi nimetty Bryan Singer saa yhtyeeltä kehuryöpyn: ”Jos olette koskaan nähneet Singerin X-Men -elokuvia, tai uraauurtavaa elokuvaa The Usual Suspects – Epäillyt, tiedätte hänen olevan ohjaaja joka omaa hämmästyttävän mielikuvituksen ja tyylin. — Täydellinen valinta luomaan uudelleen Queenin upeat vuodet, jotka toivat meille sellaisia unohtumattomia hetkiä kuten Live Aid. Voimme paljastaa, että se tulee olemaan elokuvan avainsekvenssi ja tullaan luomaan uskollisesti uudelleen elokuvaan.”

Queen vinkkasi myös, että bändin faneja saatetaan kaivata ekstoiksi elokuvan kuvauksiin, joten kannattaa olla kuulolla. Esimerkiksi uuteen Live Aidiin tarvitaan mahdollisesti stadiollinen ihmisiä.

Kuva Queenin musiikkivideosta Bohemian Rhapsody

Lisää luettavaa