Quentin Tarantinon isä ojensi poikaansa poliiseja vastaan hyökkäämisestä: ”Hän on täysin väärässä”

Uutisoimme vastikään New Yorkissa järjestetystä poliisien vastaisesta mielenosoituksesta, jossa oli mukana myös muuan elokuvaohjaaja Quentin Tarantino. Nyt elokuvien tekijän isä Tony Tarantino on avannut sanaisen arkkunsa poikansa mielenosoituksessa pitämästä puheesta, jossa ohjaaja viittasi poliiseihin sanalla murhaajat.

– Rakastan poikaani ja minulla on suuri kunnioitus häntä kohtaan taiteilijana, mutta hän on täysin väärässä kutsuessaan poliiseja – varsinkin syntymäkaupunkini New Yorkin poliiseja – murhaajiksi, Tarantinon isä kommentoi New Yorkin järjestyspoliisien yhdistyksen tiedotteessa.

– Quentin on kiihkeäluonteinen mies ja se tulee esille hänen taiteessaan, mutta joskus hän antaa intohimonsa sokaista hänet faktoilta ja todellisuudelta. Uskon, että näin tapahtui, kun hän liittyi näihin poliisien vastaisiin protesteihin, Tony Tarantino jatkoi.

Järjestyspoliisien yhdistyksen johtaja Patrick Lynch sanoi, että hän arvostaa ohjaajan isän kommentteja ja lisäsi, ettei varmasti ole helppoa kritisoida läheistä henkilöä. Lynchin mielestä Quentin Tarantino on anteeksipyynnön velkaa koko maan lainvalvojille. Hän sanoo myös kannustavansa poliiseja jatkamaan Tarantinon elokuvien boikotoimista, kunnes anteeksipyyntö tulee.

Vuonna 2010 Quentin Tarantino sanoi, ettei hänellä ja hänen isällään ole minkäänlaista suhdetta, eikä ole koskaan edes tavannut häntä. Useissa haastatteluissa ohjaaja on myös sanonut, että isä jätti hänet ja äitinsä, kun hän oli hyvin nuori, eikä ole pitänyt yhteyttä isäänsä sen jälkeen.

Kuva: Django Unchained

Lähde: Fox News

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut