Raiskaus vai ei? Game of Thronesin näyttelijät kertovat totuuden sarjan pahamaineisesta kohtauksesta

8.4.2015 10:30

Uutinen sisältää neljännen kauden spoilereita, joten jos et ole vielä niitä osia nähnyt, niin nyt olisi kohtuullista siirtyä lukemaan aivan jotain muuta.

HBO:n mahtisarja Game of Thrones on herättänyt myös vihastusta ihastuksen sijaan. Neljännellä kaudella näimme kohtauksen, jossa tapahtui monen kriitikon mielestä raiskaus. Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) pakotti siskonsa ja rakastajattarensa Cersei Lannisterin (Lena Headey) seksiin.

Tällä viikolla näyttelijät kuitenkin paljastivat totuuden rankasta kohtauksesta: ”Me kaikki olemme kokeneet surua. Surun keskellä on hetki, jonka haluamme täyttää – ja täytämme sen vaikka fyysisesti. Minusta kohtaus kertoo juuri tuosta hetkestä. Cersein veli oli huume, joka pystyi poistamaan tämän tunne-esteen”, kertoo Headey.

”Suurin osa ihmisistä näki kohtauksen oikein: siinä on kaksi ihmistä, joilla on erittäin monimutkainen suhde, ja jotka tarvitsevat toisiaan. Kaikki nämä tunteet ravistelevat heitä, eikä kohtauksessa ole mitään pakotettua. Tämä on taas sellainen tapaus, että vaikka me sanomme ”ei se ollut raiskaus”, kaikki huutavat heti vastaan ”miten voit sanoa ettei se ollut raiskaus?!” Me emme todellakaan tarkoittaneet sitä raiskaukseksi”, tanskalainen Coster-Waldau pohdiskelee.

Kohta saamme kuitenkin jatkoa tarinalle, sillä Game of Thrones jatkuu jo ensi viikolla! Merkitkää huhtikuun 13. päivä kalenteriinne.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa