Räjähdyksiä, räiskintää ja urheita sotilaita – katso Michael Bayn sotaleffan aikuisille tarkoitettu traileri

Räjähtävien ja hölmöjen toimintaelokuvien erikoismies Michael Bay on ohjannut sotaelokuvan 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, josta julkaistiin äskettäin uusi aikuisille tarkoitettu traileri.

Mitchell Zuckoffin kirjaan perustuva elokuva kertoo vuonna 2012 Libyan Benghazissa tapahtuneista terroristi-iskuista. Terroristit hyökkäsivät Yhdysvaltojen ulkoministeriön laitokseen ja CIA:n tukikohtaan WTC-iskujen vuosipäivänä. Kuusi yhdysvaltalaista sotilasta päättivät taistella hyökkäjiä vastaan. Elokuvassa kerrotaan, mitä sotilaille tapahtui 13 tuntia kestäneen hyökkäyksen aikana.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi näyttää vakavammalta kuin Bayn viimeiset tuotokset, mutta trailerin perusteella ohjaajan aikaisemmista elokuvista tuttuja elementtejä on melko paljon mukana. Hidastuksia, räiskintää, räjähdyksiä ja sotilaiden ihannointia näyttää riittävän.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazin pääosissa nähdään James Badge Dale, John Krasinski, Pablo Schreiber, David Denman, Max Martini ja Dominic Fumusa.

Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa tammikuussa. Suomen ensi-illasta ei ole tällä hetkellä tietoa. Katso aikuisille tarkoitettu traileri alta.

YouTube video

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut