Rakkaus lainassa -elokuvassa tähtinäyttelijöiden ystävyys koetuksella

Kate Hudson ja Ginnifer Goodwin kertovat romanttisesta komediasta, jossa pohditaan valintojen tekemisen vaikeutta ja todellisen rakkauden luonnetta.

Rakkaus lainassa on elokuva Darcyn (Kate Hudson) ja Rachelin (Ginnifer Goodwin) välisestä ystävyydestä, joka joutuu kovalle koetukselle, kun Rachel päätyy lakanoiden väliin Darcyn sulhasen Dexin (Colin Egglesfield) kanssa. Lieventävänä asianhaarana voi tuskin pitää edes sitä, että Rachel ja Dex opiskelivat lakia yhdessä, jolloin heidän välillään kipinöi. Kumpikin oli vain liian saamaton tehdäkseen asialle jotain. Sitten Rachel esitteli Darcyn ja Dexin toisilleen.

Ilopilleri Hudson (Nine) ja suorapuheinen Goodwin (Big Love -sarja) eivät onneksi ole lainkaan roolihahmojensa kaltaisia. Hudson tuomitsee Darcyn kovin sanoin.

– Darcy tuijottaa pelkästään omaan napaansa. Hänen onnellisuutensa, elämänsä ja tulevaisuutensa ovat pääasioita. Myös ystävien merkitys on pönkittää ja ihailla Darcya. Hän kuvittelee olevansa aina kaikista upein typy, kaikista hauskin ja älykkäin. Pohjimmiltaan hän on kuitenkin epävarma. Maltan tuskin odottaa jatko-osaa, jossa Darcyn maailma romahtaa. Häntä oli hauska näytellä, mutta pelkäsin tekeväni hänestä liian epämiellyttävän. Se tuli Darcysta välittömästi selville, kun luin käsikirjoituksen, Hudson nauraa.
Rachelia ei myöskään voi kutsua enkeliksi, ja Goodwin kyseenalaistaa hahmonsa valinnat.

– Ensinnäkin hänen ja Darcyn välinen ystävyyssuhde on hyvin yksipuolinen. Toisaalta pidän siitä suhteesta todella paljon. Rachel on hyvin epävarma, eikä usko ansaitsevansa Dexin rakkautta ja onnellisuutta. Sen takia hän piti hyvänä ideana saattaa Dex ja Darcy yhteen. En edes usko, että hän oli heidän seurusteluvuosiensa aikana kateellinen ystävälleen. Hänen kehityskaarensa on lähes huomaamaton, ja mielestäni merkittävämpää on se, että Rachel oppii lopulta pitämään puolensa Darcya vastaan kuin se, että saako hän Dexin, analysoi Goodwin.

Lue koko juttu uudesta Episodista!

Teksti: Johanna Juntunen, Los Angeles

Aiheeseen liittyvät jutut