Rakkautta vain -elokuvan sydäntäsärkevin kohtaus pohjautuukin todellisuuteen – Emma Thompson paljasti!

Thompsonin omakohtaiset kokemukset syvensivät hänen tunnetilaansa muistettavaa kohtausta tehdessä.

Vuonna 2003 ilmestynyt romanttinen komedia Rakkautta vain (Love, Actually) muodostui nopeasti klassikoksi, joka Suomessakin esitetään televisiossa joka vuosi joulunaikaan.

Yksi elokuvan monista tarinoista on jo edesmenneen Alan Rickmanin hahmon hullaantuminen nuoreen sihteeriinsä, mikä lopulta paljastui vaimolle (Emma Thompson) yhdessä elokuvan sydäntäsärkevimmistä kohtauksista. Vaimo on aiemmin löytänyt miehensä tavaroista joulupaketin, jossa on kaunis koru ajatellen sen luonnollisesti olevan hänelle itselleen, ja jouluna innoissaan pakettia avatessaan vaimo huomaa saaneensa cd-levyboksin ja korun menneen oletettavasti jollekin toiselle naiselle.

Viime sunnuntaisessa hyväntekeväisyystapahtumassa Thompson kertoi kohtauksen liipanneen vähän liiankin läheltä kotia, sillä hänellä oli tuolloin kohtuullisen tuoreessa muistissa miehensä Kenneth Branaghin petturuus. Branaghin ja Thompsonin avioliitto kaatui 90-luvun puolivälissä Branaghin suhteeseen Helena Bonham Carterin kanssa.

– Ken särki sydämeni todella pahasti. Joten tiedän, millaista oli löytää kaulakoru, joka ei ollut tarkoitettu minulle, Thompson avautui yleisölle, tarkentaen vielä, että hänen tapauksessaan kyse ei ollut varsinaisesti kaulakorusta mutta vastaavasta tilanteesta.

YouTube video

Lähde: Daily Mail.

Aiheeseen liittyvät jutut