Renny Harlin saa oman realitysarjan – mukana tuleva vaimo Johanna: Sarjassa kuvataan lemmenparin arkea ja juhlaa

Uutta The Harlins -ohjelmaa kuvataan mtv-palveluun kesän ja syksyn 2021 aikana.

Renny ja Johanna Harlinin tapahtumarikasta elämää seuraava realityohjelma The Harlins saapuu mtv-palveluun. Ohjelmassa seurataan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän kihlatun Johanna Harlinin vauhdikasta elämää Suomessa ja maailmalla.

Ohjelmaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa – elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin lukeutuvat ennen kaikkea kolme päivää kestävät häät St.Tropezissa ja niitä seuraava unelmien häämatka.

Näyttelijän uraansa aloitteleva Johanna nähdään Rennyn tulevassa The Refuge -elokuvassa. Lisäksi hän valmistautuu tuleviin fitness-kisoihin. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeita.

Hektisen työn lisäksi sarjassa kurkistetaan Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja päästään mukaan kosmopoliittiparin tähtihetkiin punaiselta matolta romanttisille treffeille. Kisakuntoon tähtäävän Johannan ja median pyörityksessä elävän Rennyn elämästä ei tunteita ja tapahtumia puutu, mutta onneksi rakastavaisten jalat maassa pitää huomionkipeä pieni Myy-koira.

Renny Harlin kertoo, että häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntui oikealta.

”Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa. Minua on myös pyydetty moniin tosi-tv-sarjoihin osallistumaan kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa ja motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan”, Renny kertoo tiedotteessa.

Johanna Harlin komppaa.

”Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Meille on tärkeää, että ohjelman sisältö tulee olemaan aitoa ja pääsemme näyttämään, mitä pinnan alla on. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin”, Johanna kertoo.

Johanna Kokkila on ottanut artistinimekseen puolisonsa Rennyn sukunimen, sillä pari solmi kihlat ystävänpäivänä 2021, ja häitä on tarkoitus juhlia vielä tänä  syksynä.

Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana. Esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.