Mitä Ridley Scottin päässä liikkuu – tekeekö hän Blade Runner 2:n vai ei?

Ridley Scott on paljastanut, että on sittenkin vielä mahdollista, että hän itse ohjaisi suositun Blade Runner (1982) -elokuvan jatko-osan. Aiempien tietojen mukaan Scott ei olisi ohjaamassa elokuvaa.

77-vuotias brittiohjaaja pitää Blade Runneria kaikkein henkilökohtaisimpana työnään ja siksi ajatus ohjasten luovuttamisesta toiselle tuntuu vaikealta. Scott ei osaa vielä sanoa, että millainen ohjaaja elokuvalle voisi sopia. Hän korostaa Blade Runnerin henkilökohtaisuutta ja muistelee kuinka rankan prosessin päätteeksi hän sanoi, ettei koskaan enää yrittäisi samaa uudelleen. Ja nyt tarjolla olisi mahdollisuus ohjata Blade Runner 2. Käsikirjoitusta Scott kehuu erittäin hyväksi.

Aikatauluongelmien on arveltu estävän Scottia ohjaamasta jatko-osaa, jonka kuvausten tulisi käynnistyä vuonna 2015. Scottin seuraavan projektin The Martian tuotanto on jo käynnissä ja elokuvan olisi määrä ilmestyä ensi vuoden marraskuussa. Scott on vihjannut, että hänen tuotantoyhtiönsä on lähellä viimeisen päätöksen tekoa koskien Blade Runner 2 -elokuvaa.

Alkuperäinen Blade Runner -tähti Harrison Ford aikoo näytellä tulevassa jatko-osassa, jonka Scott on kehittänyt yhdessä alkuperäiskäsikirjoittaja Hampton Fancherin kanssa. Scott on kertonut, että jatko-osa tulee olemaan järkeenkäypä suhteessa ensimmäiseen elokuvaan.

Lähde: Yahoo!Movies

Episodi/RK

 

 

Aiheeseen liittyvät jutut