Riitoja ja vihaa Hollywoodissa – nämä kanssanäyttelijät inhosivat toisiaan oikeassa elämässä

Listaus näyttelijöiden välisistä riidoista.

4.3.2018 16:00

Looper-sivusto teki videon, jossa listataan kanssanäyttelijöitä, jotka inhosivat toisiaan oikeassa elämässä.

Videolla esitellään muun muassa Bette Davisin ja Joan Crawfordin tunnettuja riitoja. Mukaan on päässyt myös Sylvester Stallone, jolla oli sen verran huonot välit Richard Geren kanssa The Lords of Flatbush -elokuvan kuvauksissa, että Gere sai potkut.

Katso video alta. Looperin lista on tiivistetysti tekstimuodossa videon alla.

Julia Roberts ja Nick Nolte eivät tulleet toimeen Etusivun rakkaustarina -elokuvan kuvauksissa.

James Franco ja Tyrese Gibson inhosivat toisiaan Annapolis-elokuvan kuvauksissa. Tämä johtui siitä, että Franco löi Gibsonia oikeasti, kun he harjoittelivat nyrkkeilykohtausta.

Shannen Dohertylla on ollut hankaluuksia monien kanssanäyttelijöidensä kanssa. Beverly Hills 90210 -sarjan kuvauksissa Doherty melkein joutui nyrkkitappeluun Jennie Garthin kanssa. Doherty myös riiteli Alyssa Milanon kanssa Siskoni on noita -sarjan kuvauksissa.

– Richard Gere ja Sylvester Stallone vihasivat toisiaan The Lords of Flatbush -elokuvan kuvauksissa. Kaksikko rupesi heti riitelemään kuvausten alussa, joten Gere korvattiin Perry Kingillä.

Robert Downey Jr. ja Terrence Howard rikkoivat välinsä Iron Manin kuvauksissa.

Kevin Smith ja Bruce Willis eivät tulleet ollenkaan toimeen Pari kyttää -elokuvan kuvauksissa.

Julianna Marguiliesin ja Archie Panjabin kireät välit aiheuttivat jännitteitä vuosien ajan The Good Wife -sarjan kuvauksissa. Kumpikaan heistä ei kuvannut yhteisiä kohtauksia 51 jakson aikana.

– Bette Davisilla ja Joan Crawfordilla oli monien vuosien ajan kinaa keskenään. Riita sai alkunsa, kun Crawford meni naimisiin Franchot Tonen kanssa, johon Davis oli ihastunut. Davisin ja Crawfordin huonoista väleistä tehtiin jopa Feud-niminen sarja.

Lähde: Youtube

Lisää luettavaa