Rillit huurussa -kaunotar siveän Hollywood-tähden rooliin

Elämäkertaa tv-sarjan muodossa.

15.3.2021 06:01

Rillit huurussa -sarjan kuumaa blondi Pennyä näytellyt ja The Flight Attendant -sarjan pääosasta Golden Globe -ehdokkuuden napanneella Kaley Cuocolla kulkee lujaa. Mallinakin tunnettu näyttelijätär palaa viinaksille ja irtosuhteille person lentoemännän rooliin The Flight Attendantin toiselle tuotantokaudelle, mutta hänet on kiinnitetty myös toiseen ja varsin erilaiseen tv-sarjarooliin.

Jatkuvassa hiprakassa hilluvan Cassie Bowdenin lisäksi Cuoco näyttelee seuraavaksi Hollywood-legenda Doris Dayta. 1950- ja 1960-luvuilla merkittävimmät elokuvaroolinsa tehnyt Day oli tunnettu puhtoisesta imagostaan ja ikivihreistä hiteistään. Legenda itse kuoli vuonna 2019 kunnioitettavassa 97 vuoden iässä.

Minisarjan on tarkoitus pohjata jo vuonna 1976 julkaistuun elämäkertaan, jonka kirjoitti A. E. Hotchner. Kirjoittajan poika Tim Hotchner toimii yhtenä sarjan tuottajista. Cuocoa ja Dayta yhdistää siviilissä muukin kuin vaalea hiusväri: rakkaus eläimiin. Day perusti säätiön tukeakseen eläinten hyvinvointia, Cuocolla puolestaan on omistamallaan tilalla sekä koiria että hevosia.

 

Lähteet: Comingsoon.net, Insider

Lisää luettavaa