Rillit huurussa -tähti esittää nyt lentoemäntää, jolla on vapaus syödä, juoda ja naida

Sarja on katsottavissa HBO Nordicilla.

Alun perin minisarjaksi suunniteltu The Flight Attendant saa toisen tuotantokauden, ainakin jos on uskomista Deadline-sivustoa.

Tieto herättää monenlaisia ajatuksia, mutta yksi tekijä tekee siitä hyvän uutisen: Kaley Cuoco. Sorry vain kaikki Sheldon-fanit, mutta hän oli Rillit huurussa -sarjan sydän. Nyt hänellä on vapaus syödä, juoda ja naida. Ainakin televisioruudulla.

Bette Davis kehotti aikanaan kiinnittämään turvavyöt, koska edessä oli kuoppainen ilta. Tällä kertaa ilmakuopat ovat ongelmista pienin. Cuocon esittämä lentoemäntä Cassie saa pian huomata, että komea matkarakastaja Bangkokin-lennolta löytyy murhattuna.

Se, että hän makaa itse vertavaluvan ruumiin vieressä, ei todellakaan näytä hyvältä asiaa tutkivan FBI:n silmissä.

Mutta Cassie onkin humalassa ja seuraa tiukasti uutta kirjoittamatonta sääntöä, jonka mukaan naispääosan esittäjän täytyy juoda liikaa, ja hänen sekavuutensa hämärtää murhamysteeriä. Sarjassa on 1960-luvun jazzhenkeä Seikkailija Thomas Crownin tyyliin.

Lopputulos on ehkä roskaviihdettä, mutta silti Cuoco ja Zosia Mamet ehtivät ottaa samanlaiset tatuoinnit sarjan kunniaksi. Malja huonoille valinnoille jatkossakin!

Kausi 1 on nyt katsottavissa HBO Nordicilla.

Tähdet ★★★

Marta Bałaga

YouTube video