Robert Downey Jr. julkaisi Avengers: Infinity War -julisteen – HUH mikä lista nimiä!

Kesällä 2018 julkaistavasta Infinity War -elokuvasta tihkuu tietoa.

Päivitys klo 07:38 9.8.2016 Kyseessä on tiettävästi fanin tekemä juliste, jonka Robert Downey Jr. halusi jakaa. Ehkä siinä on kuitenkin totuuden siemen, mutta näin isoa joukkoa tuskin nähdään.

Robert Downey Jr. twiittasi julisteen Avengers: Infinity War -elokuvasta, mutta eipä siinä kaikki – julisteen valtavasta nimilistasta voi päätellä yhtä sun toista.

Nimien perusteella näyttäisi siltä, että elokuva kokoaa yhteen suuren määrän hahmoja paitsi Marvelin elokuvauniversumista, niin myös television puolelta. Televisiohahmoista listalta löytyy muun muassa Jessica Jones, Daredevil ja Luke Cage.

Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjan Chloe Bennet valitti aiemmin, ettei elokuvauniversumi huomioi heitä mitenkään, mutta senkin sarjan nimiä on julisteessa mukana, mukaan lukien Bennet.

Faneille tämä lienee ilon päivä, mutta toivottavasti se ei muutu elokuvateatterissa kauhun päiväksi.

Ohjaajat Anthony ja Joe Russo ovat todella kovan paikan edessä, sillä näin suuren joukon saaminen toimimaan valkokankaalla on eittämättä haaste. Russo-veljekset itse asiassa sanoivat vastikään, että heitä jännittää, koska elokuva tulee olemaan niin laaja. He kuitenkin lisäsivät, että heillä on onneksi ammattitaitoinen tiimi apunaan.

Julisteesta poiketen Infinity War -elokuvia ei ole enää kahta, vaan sillä nimellä niitä tulee vain yksi. Seuraavakin elokuva on tosin jonkinlaista jatkoa Infinity War -leffalle, sillä niiden juonet eivät ole tiettävästi suuremmin muuttuneet.

Vuonna 2019 ilmestyvän elokuvan työnimi on tällä hetkellä Avengers Untitled.

Nähdäänkö kaikki hahmot jo ensimmäisessä vuoden 2018 elokuvassa, se jää nähtäväksi. Näyttelijän twiitti alla.

Lähde: Ask Men, The Wrap

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut