Rocklegenda älähti biisinsä vääristelystä uutuusleffassa – katso traileri!

Legendaarinen rock-biisi on vääntynyt hieman alkuperäistä tarkoitustaan railakkaampaan muotoon.

Creedence Clearwater Revivalin kappale ”Proud Mary” vuodelta 1969 on klassikko jo omillaan, mutta sen suosiota on vuosien saatossa vain lisännyt Tina Turnerin vauhdikas versio, joka on tuttu monista elokuvista.

Lukuisista elokuvista ja Empire-televisiosarjasta tunnettu Taraji P. Henson tähdittää tuoretta elokuvaa, joka lainaa nimensä ja tunnusmusiikkinsa ”Proud Mary” -kappaleesta. Elokuva kertoo armottomasta palkkamurhaajasta (Henson), jonka karu arki menee sekaisin hänen joutuessa huolehtimaan nuoresta pojasta epäonnistuneen keikan jälkeen.

”Proud Mary” -kappaleen kirjoittanut CCR:n laulaja John Fogerty ei ole antanut tukeaan uudelle elokuvalle, ja hän kirjoitti tulikivenkatkuisen lausunnon aiheesta Twitter-tilillään. Fogerty ei pidä siitä, että hänen lauluaan käytetään taloudellisen hyödyn hankintaan eikä laulun tarinalla ole mitään merkitystä elokuvan suhteen. Fogertyn mukaan elokuvan tekijät eivät ole olleet häneen yhteydessä elokuvan tekemisen tai kappaleen merkityksen suhteen. Fogerty ei tosin omista oikeuksia omiin kappaleisiinsa ja onkin käynyt aiheesta oikeutta lukuisia kertoja.

Proud Mary -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa tammikuun 12. päivä.

 

Lähde: Huffington Post.

Aiheeseen liittyvät jutut