Rohkea mies, tuo ukkosenjumala Thorin neitoa deittaileva kuolevainen

23.3.2013 20:07

Komedianäyttelijä Chris O’Dowd heilastelee tulevassa Thor: The Dark World -elokuvassa Natalie Portmanin kanssa. Ei mikään turha jätkä!

Kyseessä on tosin vain yhden kohtauksen mittainen cameo. Mikä ei toisaalta ole ihme, kukapa pystyisi ukkosenjumala Thorin kanssa pitkään kilpailemaan ihmisneidon kädestä. Portmanin Jane Fosterilla on kuitenkin syynsä tuohtua Asgardin vasaramiekkoselle, tämä nimittäin unohti totaalisesti vierailla ihastuksensa luona Thorin tapahtumia seuranneen The Avengers -elokuvan aikana.

Ennen loppuvuonna ilmestyvää Thor: The Dark Worldia O’Dowd nähdään This Is 40 -ikääntymiskomediassa. Näyttelijä on muutenkin ollut vahvasti esillä huumorigenren elokuvissa viime vuosina, ollen mukana niin Friends with Kidsissä (2011), Morsiusneidoissa (2011), Gulliverin matkoissa (2010), Dinner for Schmucksissa (2010) kuin myös Merirosvoradiossa (2009).

Thorin jatko-osa on ehtinyt jo jälkituotantoon, joten Portman on siirtynyt jo seuraavan elokuvansa pariin ja tuskailee parhaillaan Jane Got a Gun -lännenelokuvan kuvauksissa miehistövaihdosten kanssa.

Kuvassa Paul Rudd ja O’Dowd elokuvasta This Is 40, joka saa Suomen ensi-iltansa 14. kesäkuuta.

Lähde: Empire

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa